Moin, moin!!! Ontdek ons mooie Ostfriesland tijdens je vakantie bij ons op de Siriushoeve. Een afwisselend landschap met bossen, water en weidse vergezichten. Een streek met een eigen cultuur, gewoontes en taal. Oude havenstadjes en molens, soms ongerepte natuur waar nog rust en stilte heerst. Een streek om te ontdekken en waar voor elk wat wils is. Ostfriesland stijgt in populariteit bij de Duitsers, en zoals ze hier zeggen: Wir wohnen wo andere Urlaub machen.

Bezoek tijdens je vakantie op de Siriushoeve de stad Leer. Winkelen in de Mühlenstraße, een wandeling door de Altstad met zijn kleine winkeltjes en cafeetjes. Maar ook flaneren op de Uferpromenade en een terrasje pakken bij de oude haven zijn de ingredienten van deze gezellige stad.

Op slechts 15km vanaf de Siriushoeve ligt het verborge paradijsje de "Wieksee". Een oase van stilte, blauw water omring met strand en bomen. Een absolute aanrader om met je honden heen te gaan.

De vakantie staat voor de deur en je app geeft aan dat het de hele week gaat regenen! Wat ga je dan in zo'n week allemaal doen?

Hondenfotografie Siriushoeve
Wat is er mooier dan foto's maken van je eigen honden. Vaak neem ik onze Doggen dan ook mee naar buiten om foto's van hun te maken. Inmiddels is het pakken van mijn camera al net zo iets als het pakken van de riemen. Voor hun betekend het enkel:Jippie!!!! We gaan naar buiten! Hierbij een paar foto's van Fausto

Wandeling met honden
Ik hou van onze omgeving. De dichte wallhecken, de moorgebieden en het weidse en soms ongerepte natuur. Wandelend door onze omgeving is ook vooral genieten van de rust,stilte en ruimte. Neem alvast een kijkje in het mooie afwisselende landschap van Rhauderfehn en zijn omgeving

hondenfotografie van vakantie met hond op de siriushoeve
Een greep uit mijn mooiste foto's van de honden bij ons op de Siriushoeve. Elke hond is weer uniek en heeft zijn eigen karakter. Een ding aan hun is gelijk! Je ziet ze genieten van de ruimte en de vrijheid in de omheinde speelweide. En als de honden genieten, genieten de baasjes mee!

hondenvakantie op instagram
Volg jij ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij daar namelijk ook te vinden. Jij kunt ons volgen via @Siriushoeve en wanneer jij jouw foto´s tagt met #Siriushoeve of #hondenwelkom dan weet je zeker dat wij jouw foto´s zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk foto´s van onze trouwe volgers te zien.

Goed voorbereid op vakantie met je honden naar Duitsland. Lees onze algemene tips en de regelgeving welke geldt wanneer je afreist met honden naar Duitsland.

Een korte wandeling in het achterland van Rhauderfehn. Met als afsluiting het lekkerste Italiaanse ijs van Bruno!

Meer weergeven