Moin, moin!!! Ontdek ons mooie Ostfriesland tijdens je vakantie bij ons op de Siriushoeve. Een afwisselend landschap met bossen, water en weidse vergezichten. Een streek met een eigen cultuur, gewoontes en taal. Oude havenstadjes en molens, soms ongerepte natuur waar nog rust en stilte heerst. Een streek om te ontdekken en waar voor elk wat wils is. Ostfriesland stijgt in populariteit bij de Duitsers, en zoals ze hier zeggen: Wir wohnen wo andere Urlaub machen.
Bezoek tijdens je vakantie op de Siriushoeve de stad Leer. Winkelen in de Mühlenstraße, een wandeling door de Altstad met zijn kleine winkeltjes en cafeetjes. Maar ook flaneren op de Uferpromenade en een terrasje pakken bij de oude haven zijn de ingredienten van deze gezellige stad.

Op slechts 15km vanaf de Siriushoeve ligt het verborge paradijsje de "Wieksee". Een oase van stilte, blauw water omring met strand en bomen. Een absolute aanrader om met je honden heen te gaan.
De vakantie staat voor de deur en je app geeft aan dat het de hele week gaat regenen! Wat ga je dan in zo'n week allemaal doen?

hondenvakantie op instagram
Volg jij ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij daar namelijk ook te vinden. Jij kunt ons volgen via @Siriushoeve en wanneer jij jouw foto´s tagt met #Siriushoeve of #hondenwelkom dan weet je zeker dat wij jouw foto´s zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk foto´s van onze trouwe volgers te zien.
Goed voorbereid op vakantie met je honden naar Duitsland. Lees onze algemene tips en de regelgeving welke geldt wanneer je afreist met honden naar Duitsland.

Een korte wandeling in het achterland van Rhauderfehn. Met als afsluiting het lekkerste Italiaanse ijs van Bruno!
Bij een hondenvakantie hoort natuurlijk ook wandelen met je hond. Ontdek het mooie landschap van Ostfriesland tijdens een van je wandelingen op de Siriushoeve.

In onze 3000m2 omheinde hondenspeelweide kunnen je honden onbeperkt spelen en ravotten. Plonsen in de vijver, graven in het zand en nog veel meer...
Helaas, sneeuw kunnen we niet garanderen tijdens je vakantie want het is natuurlijk een prachtig gezicht. Graag laten we jullie meegenieten van de beelden. En mochten jullie in de winter geboekt hebben...we zullen voor jullie duimen dat er zo'n mooie witte deken ligt.

Meer weergeven