Camperplaatsen ideaal met je honden

Op zoek naar een camperplaats waar je honden zich helemaal kunnen uitleven. Wij heten jullie van harte welkom op ons grondstuk met de camper! Onze camperplaatsen hebben een eigen ingang naar onze 3000m2 hondenspeelweide  waar zij zich helemaal kunnen uitleven. Onze speelweide is volledig omheind en bied veel ruimte om te rennen, spelen en te ontdekken. Ook door de ligging, aan het eind van een landweg, kun je hier heerlijk wandelen met je honden. Onze camperplaatsen zijn daarom een ideale overnachtingsplek met je honden. 

Onze camperplaatsen

Wij verwelkomen maximaal twee campers met een maximale lengte van 8 meter. Onze camperplaatsen zijn bestraat. Ook is er een afwasplaats. Honden zijn aangelijnd van harte welkom, een eigen omheining plaatsen mag natuurlijk ook. Er is een ingang vanaf de camperplaatsen naar de hondenspeelweide om de rust van onze gasten in onze vakantiewoningen te garanderen. Vanaf de Siriushoeve is het heerlijk wandelen,  maar ook meerdere fietsroutes liggen hier vlak naast de deur.

In het nabij gelegen dorpje Collinghorst bevinden zich een supermarkt, bakker en eetgelegenheid. Deze zijn ideaal te bereiken met de fiets of te voet via de Greterstrasse en Ostfriesland Wanderweg en slechts 2km bij ons vandaan.

Tarieven

Een overnachting op camperplaats Siriushoeve kost per camper €20 

Dit bedrag is inclusief 

🐾 2 personen 

🐾 honden

🐾 aftappunt water

🐾 afgifte grijs-en zwart water 

🐾 gebruik van de hondenspeelweide

Stroomafname €3 per dag

 

De aankomst is tussen 13.00 en 17.00 uur en vragen jullie op dag van vertrek de camperplek voor 12.00 uur weer vrij te maken. Afwijkende aankomst en vertrektijden kan altijd in overleg.

 

 

Kom voorbij of reserveer een plekje

Willen jullie graag komen overnachten met de camper?  Schrijf ons een berichtje via WhatsApp  of stuur ons een reserveringsaanvraag. Wij geven zo snel mogelijk een berichtje terug.

 

Wij kijken uit naar jullie komst!