Graag stellen we ons even voor!

Wij met onze Doggen Fausto en Nudar
Wij met onze Doggen Fausto en Nudar
Onze Galgo Crispi en Dober Basso
Onze Galgo Crispi en Dober Basso

Hallo,

Wij zijn Klaas en Anouschka en van kinds af aan echte hondenliefhebbers. Toen wij nog in Nederland woonden en eindelijk de tijd en ruimte hadden, kwam er ook al snel een hond in ons leven. Dit was Basso, onze Labrador die op een Dobermann leek. Twee jaar later kwam vanuit een onverwachte hoek dan ook Galgo Crispi bij ons wonen. Ons gezinnetje was compleet!

 

Ook namen wij hen graag mee op vakantie wat altijd weer een enorme zoektocht was. Onze belangrijkste wensen waren als eerste natuurlijk dat onze honden ook echt welkom waren, er een goede en hoge omheining en dan ook graag in een hondvriendelijke omgeving waar je ook iets kon ondernemen met je honden. Wij hebben tijdens onze vakantie's heel wat teleurstellingen moeten verwerken. Omheiningen die niet deugdelijk waren, extra betalen voor je hond terwijl er voor hun niks extra was of weggekeken worden omdat je honden wel heel groot waren!

 

Tijdens zo'n vakantie met onze honden voortdurend aan de lijn, hadden wij zoiets van: Dit moet anders kunnen! En ons idee werd geboren. Wij wilden een  accommodatie aanbieden voor hen die graag samen met hun honden, ongeacht aantal, ras of grootte in een ontspannen sfeer, een hondvriendelijke omgeving en op een groot deugdelijk omheind grondstuk met veel vermaak voor de honden vakantie willen vieren. Want hoe relaxed is dat, terwijl  je heerlijk een dagje aan het luieren bent, de honden zich dan ook vermaken zonder voortdurend met een lijn in de hand in de gaten te moeten houden. Want is het voor ons, hondenbezitters, ook niet zo: Als de honden het naar de zin hebben, dan hebben wij het ook.

 


Na een lange speurtocht vonden wij ons meer dan 100 jaar oude Fehnhof en toen nog hondenpension (Ha, de omheining was er deels al en de omgeving al hondengeblaf gewent) in een prachtige en rustige omgeving van Rhauderfehn in Ostfriesland. Onze dromen werden werkelijkheid. Na een grote verbouwing van 2 jaar waren onze eerste twee vakantiewoningen in 2010 en kondigden zich ook al snel onze eerste gasten aan en met succes, want een jaar later hedden wij dan ook onze 3e woning gerealiseerd

Helaas  zijn Basso en Crispi er niet meer. Zij hebben een mooi leven bij ons en op de Siriushoeve gehad en zullen hun blijven missen. Nu met onze twee Doggen Nudar en Fausto blijven wij timmeren aan de weg. Bij ons blijft een relaxte en ontspannen vakantie met de honden hoog in het vaandel staan en blijven dus vernieuwen.  

Hartelijke groeten,

Klaas en Anouschka 

En grote poot van Fausto en Nudar