Goed om te weten

Heb je, of ga je een verblijf boeken op de Siriushoeve en wil je meer weten over je accomodatie en de Siriushoeve? Hier vind je alle handige informatie over je verblijf met onder andere aankomst-en vertrektijden en betalingen

Prijzen

-Onze prijzen zijn inclusief gas, water en stroom.

-Voor eindschoonmaak berekenen wij €50,-

-De bedden zijn bij aankomst opgemaakt.*

-Prijzen zijn tot en met 2 personen

-Extra personen betalen €11,50 per nacht

-Op aanvraag kan een bench, etensbakken e/o hondenkleden bijgezet worden (indien nog beschikbaar)

-Er staat een grote vriezer in on bijgebouw ter beschikking

 

Optioneel:

Handdoekenpakket: €3,00

Keukenpakket: €2,00

Parasol €2,00 per dag (minimaal 3 dagen)

 

*Wanneer de honden op onze bedden slapen, dien jezelf beddengoed mee te nemen. Mochten wij toch constateren dat de hond op ons beddengoed heeft geslapen, brengen wij de kosten van een nieuw dekbed en overtrek in rekening.

Reserveren

Het reserveren van een woning kan via ons reserveringsformulier. Wij sturen dan een kort bericht als bevestiging.

 

Indien binnen 24 uur geen bevestiging is ontvangen dan graag contact met ons opnemen via info@siriushoeve.com

Betalingen

Na bevestiging van een reservering ontvang je binnen 7 werkdagen de factuur. Dit is tevens de schriftelijke reserveringsbevestiging. Hierin wordt gevraagd een aanbetaling van 25% van de huursom te betalen. ( Bij groepen 50%)  Als deze door ons ontvangen is, dan is een reservering pas definitief. Bij het niet tijdig betalen behouden wij ons het recht de gewenste periode vrij te geven.

Het resterende bedrag dient 6 weken voor aankomst betaald te worden.  

 

Bij reserveringen van 6 weken voor aankomst dient het totale bedrag in een keer te worden voldaan.

 

Bij het niet tijdig betalen behouden wij , na het sturen van een eerste herinnering, ons het recht de gereserveerde periode vrij te geven.

 

Wil je later betalen, of in meerdere termijnen mag dit altijd in overleg.

Wijzigingen in het gehuurde

Mocht je de gereserveerde periode willen verzetten kan dit in overleg. Verzetten van je vakantie is mogelijk bij beschikbaarheid, minimaal 10 weken voor de geboekte datum en na akkoord van de Siriushoeve.    

      

Verlengen kan altijd, indien beschikbaar.


Borg

Wij vragen een borg van €100,-  welke indien er niets te verrekenen is, binnen twee weken weer teruggestort word op je rekening.

Optie

Een optie op een woning voor een bepaalde periode kan voor maximaal 5 werkdagen, tenzij met ons anders is overeengekomen. Indien eerder bekent is of de optie wel of niet doorgaat, dienen wij hiervan direct op de hoogte gesteld te worden.

Aankomst en vertek

De aankomst op de Siriushoeve is tussen 14.00 en 16.00 uur op de aanreisdag.  Afwijkende aankomsttijden kan alleen na overleg  en met onze toestemming. 

 

De sleutel dient op de vertrekdatum  's morgens voor 10.00 uur ingeleverd te zijn. 

 

Wanneer je eerder wenst te vertrekken ben je toch de overeengekomen prijs verschuldigd.

 

De Siriushoeve mag het gehuurde per direct ontbinden indien:

-  Je, ondanks een waarschuwing vooraf, overlast bezorgen naar anderen.

- Je honden in dermate agressief gedrag tonen naar andere gasten of honden.

Wifi vrije tijd

Wij hebben geen wifi. De Siriushoeve is een plek om te ontstressen en echt tot rust te komen. Tijd voor elkaar en voor je honden. Leuke gesprekken te voeren en "Hallo" tegen je buren zeggen.  Mail en Social Media kan wachten.  

Vakantie op de Siriushoeve in het laagseizoen

In het laagseizoen verhuren wij alleen Sirius 1 en 3, behalve voor groepen, dan kunnen alle drie de woningen geboekt worden. Ook kan er deze periode afgeweken worden van de vaste aankomst- en vertrekdagen.  Wil je toch graag Sirius 2 deze periode huren kan dat altijd in overleg

Vakantie op de Siriushoeve zonder andere gasten

Wil je graag een vakantie boeken zonder dat er andere gasten zijn?  Deze mogelijkheid geven wij in het laagseizoen bij het huren van Sirius 1 (november-april). Je hoeft het dan alleen maar te vermelden bij je reservering en wij zullen er voor zorgen dat Sirius 2 en 3 de geboekte periode niet worden verhuurd.

Kinderen tot 12 jaar

Houd er rekening mee dat de Siriushoeve niet ingericht is op kleine kinderen. Er is hier voor hun weinig te beleven en ook mogen honden vrij rondlopen. Er is dus risico dat ze omver worden gelopen of dat honden op hun reageren door hoge kinderstemmetjes. Ook moet er goed op worden toegezien dat zij alle hekken en poorten dicht houden dan wel weer goed sluiten zodat er geen kans of mogelijkheid is dat honden ontsnappen.

Annuleren

Kan de vakantie bij ons om een gegronde reden niet doorgaan laat het ons dat dan tijdig schriftelijk of per mail weten. Wij rekenen altijd €35,- administratiekosten.

Bij annuleringen van 16 tot 12 weken wordt 25% van de huursom in rekening gebracht.

Bij annuleringen van 12 tot 8 weken wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.

Bij annuleringen 8 weken voor aankomst is in alle gevallen de huursom verschuldigd

 

Tip!

Om de financiële gevolgen voor jou te beperken raden we aan een annuleringsverzekering af te sluiten bij je verzekeringsmaatschappij.