Beleef een echte hondenvakantie op ons omheind terrein van ca.7000m2

Je kunt bij ons het hele jaar door komen genieten van een hondenvakantie en gebruik maken van onze faciliteiten.  Wij zijn kleinschalig en richten ons op gasten die willen genieten van een ontspannen hondenvakantie zonder kinderen. Doordat ons terrein omheind is mogen honden bij binnenkomst gelijk los. Toch is alles zo ingericht dat gedeeltes met poorten of hekken van elkaar gescheiden zijn.  Zo hebben de honden onderling niet gelijk contact en kun je vooraf overleggen met de andere hondenbaasjes of jullie de honden met elkaar wil laten spelen.

Genieten van de stilte en tot rust komen in onze omheinde (snuffel)tuinen.

Vanaf je eigen omheind terras kun je de honden in één van onze snuffeltuinen laten. De tuinen hebben een omheining van 1.80m en zijn ontsnappingsproof voor je honden. Zo kun je heerlijk relaxen vanuit je luie stoel en je honden met een gerust hart in de tuin laten snuffelen. De tuin heeft veel groen en biedt  bij warm weer voldoende schaduwplekken. Ook voor de baasjes zijn er gezellige zithoekjes om samen te zitten of heerlijk tot rust te komen.

Gezellig met andere gasten een kaartje leggen of een drankje drinken in onze partyraum

Ook hebben de baasjes het vaak gezellig met elkaar.  Er zijn tenslotte al vele leuke contacten gelegd op de Siriushoeve. In onze partyraum kun je bij minder weer even samen zitten, een spelletjes of een drankje doen.  Voor de koudere dagen is  er een kleine gaskachel. Onze partyraum komt uit op een overdekt terras, zodat je ook  bij koudere dagen een BBQ kunt houden.  Onze partyraum is uitermate geschikt  voor groepen om hier gezamenlijk  te ontbijten of te eten.

Grote omheinde hondenspeeltuin, 3000m2 speelplezier voor je viervoeters

Wat een vakantie met de honden op de Siriushoeve compleet maakt?  Dat is dan toch wel onze 3000m2 hondenspeeltuin. Hier hebben de honden volop ruimte om te spelen en te rennen zonder te ontsnappen. Of je hond nu het liefst achter een bal aan rent of samen met andere honden speelt, er is voor elke hond voldoende vermaak.

Lekker plonsen in de vijver

Voor de waterratten is er in onze speelweide een vijver om lekker in te plonsen of even de pootjes te koelen.  

Graven en spelen in het zand

Honden vinden het heerlijk om in het zand te spelen.  Voor hen is er dan ook een zandplaat waar ze in kunnen rollebollen. Ook mogen de honden hier gewoon in graven.

Agiltity-fun voor de ervarene honden

Ook staat voor hen die graag agility met hun honden doen een paar toestellen ter beschikking. Wij adviseren wel dit alleen te doen met je honden als er al enige ervaring in is.

Ontspanning en gezelligheid voor de baasjes in de Grillhut

En als de honden aan het spelen zijn, mogen de baasjes aanschuiven in onze grillhut. Kopje koffie mee of samen een drankje doen.. 's Avonds de BBQ aan of gezellig zitten bij de vuurkorf. Onze grillhut staat er voor. 

Niks moet, niksen mag: tijd om te ontspannen

Vakantie is vooral tijd voor elkaar en samen met je honden buiten zijn  Ze lekker laten ravotten en samen mooie wandelingen maken. Maar ook onderuit gezakt een boek lezen, filmpje kijken of een spelletje doen. Glaasje wijn erbij, vul het zelf maar in. Wij hebben voor jullie dan ook een diversiteit aan boeken, dvd's en spelletjes liggen. 


Ontdek meer:

Honden mee op vakantie
Unieke groepsaccomodatie met honden