Met je honden op vakantie op ons grondstuk

Als je met je honden op vakantie gaat wil je natuurlijk veel ondernemen. In de nabije omgeving is het dan ook heerlijk genieten met je honden , maar als je een dagje wil luieren, is er op de Siriushoeve voldoende vermaak voor hond en baas. Op ons hoog omheind grondstuk zijn diverse faciliteiten om zowel hond als baas een extra fijn verblijf te bieden. 

De omheiningen

Wij hebben alles zo ingericht dat gedeeltes met sluizen, poorten of hekken van elkaar gescheiden zijn. Dit geeft voldoende privacy en voorkomt dat de honden elkaar plotseling tegen komen. 

 

De omheining van onze vakantiewoningen

De omheiningen van onze vakantiewoningen zijn minimaal 1.80m hoog en zijn in de grond ingegraven. Er onderdoor graven is dus ook niet mogelijk. Ook grenzen de tuin en terras van de vakantiewoningen niet aan elkaar. 

De gezamenlijke omheinde tuin van onze vakantiewoningen

Naast een eigen omheinde tuin/terras hebben onze vakantiewoningen ook een gezamenlijke tuin welke 1.80m hoog omheind is. Deze is te bereiken vanaf jullie eigen tuin/terras of via de hoofdingang. Er zijn diverse zitjes waar je eventueel gezellig met andere gasten kunt zitten. Vanuit deze tuin kom je ook bij de toegangspoort van onze hondenspeelweide. Is de speelweide nog even bezet, dan kun je hier rustig even plaats nemen.

Gezellig met andere gasten een kaartje leggen of een drankje drinken in onze partyraum

Ook hebben de baasjes het gezellig met elkaar.  Er zijn tenslotte al vele leuke contacten gelegd op de Siriushoeve. In onze partyraum kun je ook bij minder weer gezellig samen zitten of een spelletjes doen. Voor de koudere dagen is er een kleine gaskachel. Onze partyraum komt uit op een overdekt terras, zodat je ook bij koudere dagen een BBQ kunt houden. Onze partyraum is ook uitermate geschikt  voor groepen om hier gezamenlijk  te ontbijten of te eten.

Camperplekken op de Siriushoeve

Op de Siriushoeve, naast het terrein van onze vakantiewoningen, hebben wij twee plekken voor campers tot 8 meter. De camperplaatsen hebben hun eigen ingang naar de hondenspeelweide.  De plekken zijn niet omheind maar een eigen omheining mag uiteraard geplaatst worden.

Grote omheinde hondenweide, 3000m2 losloop plezier voor je viervoeters

Heb je honden die absoluut niet los kunnen, maar je toch graag wilt laten rennen? Honden die het graag met andere honden spelen of toch liever niet? Wil je inspanning of ontspanning met je honden? Op onze meer dan 3000m2 hondenweide kan het en is 1.50m hoog omheind.

Niks moet, niksen mag: tijd om te ontspannen

Vakantie is vooral tijd voor elkaar en samen met je honden buiten zijn  Ze lekker laten ravotten en samen mooie wandelingen maken. Maar ook onderuit gezakt een boek lezen, filmpje kijken of een spelletje doen. Glaasje wijn erbij, vul het zelf maar in. In onze centrale ingang van de vakantiewoningen hebben wij voor jullie dan ook een diversiteit aan boeken, dvd's en spelletjes liggen. 


vakantie met honden

Moin Ostfriesland

Op de Siriushoeve is het heerlijk genieten, maar ook onze natuur nodigt jullie uit om mooie wandelingen te maken.Of wissel natuur af met cultuur. De stadjes Leer en Papenburg liggen slechts 15km bij ons vandaan