De faciliteiten op ons hoog omheind grondstuk, voor een extra fijn verblijf met je honden

In de nabije omgeving is het heerlijk genieten met je honden , maar ook op de Siriushoeve is er voldoende te beleven. Op ons hoog omheind grondstuk zijn diverse faciliteiten om zowel hond als baas een extra fijn verblijf te bieden. Wij hebben alles zo ingericht dat gedeeltes met poorten of hekken van elkaar gescheiden kunnen worden. Je kunt je honden dan ook met een gerust hart bij ons los laten lopen. 

Genieten van de stilte en kom tot rust in onze omheinde tuin.

Naast je eigen omheinde tuin/terras is er ook een gemeenschappelijke tuin welke 1.80m hoog omheind is. Er zijn diverse zitjes waar je gezellig bij elkaar kunt zitten. Vanuit deze tuin kom je op de hondenspeeltuin De tuin heeft veel groen en biedt ook bij warm weer voldoende schaduw voor je honden. En terwijl jullie het jezelf comfortabel maken, kun je de honden met een gerust hart in de tuin laten lopen  zonder de kans dat ze ontsnappen.

Gezellig met andere gasten een kaartje leggen of een drankje drinken in onze partyraum

Ook hebben de baasjes het gezellig met elkaar.  Er zijn tenslotte al vele leuke contacten gelegd op de Siriushoeve. In onze partyraum kun je ook bij minder weer gezellig samen zitten of een spelletjes doen. Voor de koudere dagen is er een kleine gaskachel. Onze partyraum komt uit op een overdekt terras, zodat je ook bij koudere dagen een BBQ kunt houden. Onze partyraum is uitermate geschikt  voor groepen om hier gezamenlijk  te ontbijten of te eten.

Grote omheinde hondenspeeltuin, 3000m2 speelplezier voor je viervoeters

Wat een vakantie met meerdere honden op de Siriushoeve compleet maakt?  Dat is dan toch wel onze 3000m2 hondenspeeltuin. Als gasten mogen jullie hier gratis gebruik van maken. Hier hebben de honden volop ruimte om te spelen en te rennen zonder te ontsnappen. Of je hond nu het liefst achter een bal aan rent of samen met andere honden speelt, er is voor elke hond voldoende vermaak. 

3000m2 hondenspeeltuin

Lekker plonsen in de vijver

Voor de waterratten is er in onze speelweide een vijver om lekker in te plonsen of even de pootjes te koelen.  

Graven en spelen in het zand

Honden vinden het heerlijk om in het zand te spelen.  Voor hen is er dan ook een zandplaat waar ze in kunnen rollebollen. Ook mogen de honden hier gewoon in graven.

Hondenparcour voor groot en klein

Een speelbrug met tunnel, slalompaaltjes of springtoestellen. Als je wilt kan je bij ons een eigen parcour voor je honden uitzetten. Samen werken en actief bezig zijn geeft ook nog eens een extra goede verbinding met je honden

Ontspanning en gezelligheid voor de baasjes in onze Grillpaviljoen

In de hondenspeeltuin is onze grillpaviljoen, een geliefd trefpunt met andere gasten. Hier kun je gezellig zitten terwijl de honden aan het spelen zijn. Kopje koffie of drankje mee en ontspannen maar! Of  bij terugkomst na een heerlijk dagje uit de BBQ aan en nog even nagenieten van een geweldige dag.

Niks moet, niksen mag: tijd om te ontspannen

Vakantie is vooral tijd voor elkaar en samen met je honden buiten zijn  Ze lekker laten ravotten en samen mooie wandelingen maken. Maar ook onderuit gezakt een boek lezen, filmpje kijken of een spelletje doen. Glaasje wijn erbij, vul het zelf maar in. Wij hebben voor jullie dan ook een diversiteit aan boeken, dvd's en spelletjes liggen. 


Vakantiewoning met hond

Wandelen met de honden

Wil je graag te wandelen met je honden? Wij hebben diverse wandelroutes voor jullie uitgewerkt. Wandelingen gelijk vanaf de Siriushoeve of op korte rijafstand bij ons vandaan. Je kunt ze alvast downloaden of  eventueel uitprinten. Zo heb jij je eigen wandelroutes tijdens je vakantie altijd bij de hand