Onze faciliteiten voor een extra fijn verblijf met je honden

In de nabije omgeving is het heerlijk genieten met je honden , maar ook op de Siriushoeve is er voldoende te beleven. Er zijn diverse faciliteiten om zowel hond als baas een extra fijn verblijf te bieden. Wij hebben alles zo ingericht dat gedeeltes met poorten of hekken van elkaar gescheiden kunnen worden. Je kunt je honden dan ook met een gerust hart bij ons los laten lopen. 

Genieten van de stilte en kom tot rust in onze omheinde tuin.

Er zijn twee grote omheinde tuinen met diverse zitjes waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van de rust.  De tuinen hebben veel groen en bieden ook bij warm weer voldoende schaduw voor je honden. En terwijl jij je het zelf comfortabel maakt, kun je de honden met een gerust hart in de tuin laten lopen  zonder de kans dat ze ontsnappen.

Gezellig met andere gasten een kaartje leggen of een drankje drinken in onze partyraum

Ook hebben de baasjes het gezellig met elkaar.  Er zijn tenslotte al vele leuke contacten gelegd op de Siriushoeve. In onze partyraum kun je ook bij minder weer gezellig samen zitten of een spelletjes doen. Voor de koudere dagen is er een kleine gaskachel. Onze partyraum komt uit op een overdekt terras, zodat je ook bij koudere dagen een BBQ kunt houden. Onze partyraum is uitermate geschikt  voor groepen om hier gezamenlijk  te ontbijten of te eten.

Grote omheinde hondenspeeltuin, 3000m2 speelplezier voor je viervoeters

Wat een vakantie met de honden op de Siriushoeve compleet maakt?  Dat is dan toch wel onze 3000m2 hondenspeeltuin. Hier hebben de honden volop ruimte om te spelen en te rennen zonder te ontsnappen. Of je hond nu het liefst achter een bal aan rent of samen met andere honden speelt, er is voor elke hond voldoende vermaak.

Lekker plonsen in de vijver

Voor de waterratten is er in onze speelweide een vijver om lekker in te plonsen of even de pootjes te koelen.  

Graven en spelen in het zand

Honden vinden het heerlijk om in het zand te spelen.  Voor hen is er dan ook een zandplaat waar ze in kunnen rollebollen. Ook mogen de honden hier gewoon in graven.

Agiltity-fun voor de ervarene honden

Ook staat voor hen die graag agility met hun honden doen een paar toestellen ter beschikking. Wij adviseren wel dit alleen te doen met je honden als er al enige ervaring in is.

Ontspanning en gezelligheid voor de baasjes in onze Grillpaviljoen

In de hondenspeeltuin is ook een grillpaviljoen. Hier kun je gezellig zitten met andere gasten. Kopje koffie mee of samen een drankje doen. En als het een keer regent zit je hier lekker droog terwijl de honden aan het spelen zijn.. Ook kun je er BBQ-en en om het extra gezellig te maken, de vuurkorf aanzetten.

Niks moet, niksen mag: tijd om te ontspannen

Vakantie is vooral tijd voor elkaar en samen met je honden buiten zijn  Ze lekker laten ravotten en samen mooie wandelingen maken. Maar ook onderuit gezakt een boek lezen, filmpje kijken of een spelletje doen. Glaasje wijn erbij, vul het zelf maar in. Wij hebben voor jullie dan ook een diversiteit aan boeken, dvd's en spelletjes liggen. 


Wandelingen vanaf de Sirushoeve

Door de rustige ligging en op steenworp afstand van de Ostfriesland Wanderweg, kun je vanaf de Siriushoeve al diverse wandelingen met je hond maken. In onze community op Outdoor Active hebben wij een paar wandelingen voor jullie uitgewerkt. Je kunt ze direkt downloaden als kaart of GPX bestandje.  Ook kun je de app van Outdoor Active gebruiken om deze routes te lopen