Beleef een hondenvakantie op ons 7000m2 compleet omheind grondstuk

Relax, ontspan en geniet van een hondenvakantie op ons compleet omheinde grondstuk. Bij binnenkomst op ons kleinschalig vakantiepark mag je hond  (indien sociaal) dan ook gelijk los. Toch is alles zo ingericht dat gedeeltes met poorten en hekken van elkaar gescheiden zijn.  Zo hebben de honden onderling niet gelijk contact en kun je vooraf overleggen  met de andere gasten om de honden wel of niet samen te laten spelen.

Genieten van de stilte en tot rust komen in onze omheinde (snuffel)tuinen.

Vanaf je eigen omheind terras kun je de honden in één van onze snuffeltuinen laten. De tuinen hebben een omheining van 1.80m en zijn ontsnappingsproof voor je honden. Zo kun je heerlijk relaxen vanuit je luie stoel en je honden met een gerust hart in de tuin laten snuffelen. De tuin heeft veel groen en biedt  bij warm weer voldoende schaduwplekken. Maar ook voor de baasjes zijn er gezellige zithoekjes om te ontspannen en heerlijk tot rust te komen.

Gezellig met andere gasten een kaartje leggen of een drankje drinken in onze partyraum

Natuurlijk hebben wij ook aan de baasjes gedacht, er zijn tenslotte al vele leuke contacten gelegd op de Siriushoeve. Gezellig samen een spelletje doen of drankje drinken kan in onze partyraum. Of net een BBQ georganiseerd en het weer  zit niet mee? Onze partyraum komt uit op een overdekt terras waar ook een BBQ staat. Zo kan iedereen toch nog droog en er warm bijzitten. Ook is onze partyraum geschikt voor groepen. Zij kunnen hier samen ontbijten of eten.

Grote omheinde hondenspeeltuin, 3000m2 speelplezier voor je viervoeters

Wat een vakantie met de honden op de Siriushoeve compleet maakt?  Dat is dan toch wel onze 3000m2 hondenspeeltuin. Hier hebben de honden volop ruimte om te spelen en te rennen zonder te ontsnappen. Of je hond nu het liefst achter een bal aan rent of samen met andere honden speelt, er is voor elke hond voldoende vermaak.

Lekker plonsen in de vijver

Voor de waterratten is er in onze speelweide een vijver om lekker in te plonsen of even de pootjes te koelen.  

Graven en spelen in het zand

Honden vinden het heerlijk om in het zand te spelen.  Voor hen is er dan ook een zandplaat waar ze in kunnen rollebollen. Ook mogen de honden hier gewoon in graven.

Agiltity-fun voor de ervarene honden

Ook staat voor hen die graag agility met hun honden doen een paar toestellen ter beschikking. Wij adviseren wel dit alleen te doen met je honden als er al enige ervaring in is.

Ontspanning en gezelligheid voor de baasjes in de Grillhut

Als de honden zichzelf even vermaken in de speelweide mogen de baasjes zich heerlijk ontspannen in de Grillhut.  Ook is er de mogelijkheid om er met elkaar te gaan BBQen of gezellig zitten bij een kampvuur. 


Ontdek meer:

Honden mee op vakantie
Unieke groepsaccomodatie met honden