Hondenspeeltuin, meer dan 3000m2 speelplezier voor de honden

Wat een vakantie met de honden op de Siriushoeve extra bijzonder maakt?

Dat is dan toch wel de 3000m2 omheinde speelweide die wij hebben en is een echte hondenspeeltuin. Hier hebben de honden volop ruimte om te spelen en te rennen zonder te ontsnappen. Voor de honden is er een plonsvijver, een zandbak waarin ze naar hartenlust mogen graven, maar ook staan er een paar agility toestellen ter beschikking. Of je hond nu graag met andere honden speelt of het liefst achter een balletje aan rent, op onze speelweide is er voor elke hond vermaak, zodat de baasjes zich even kunnen ontspannen.

 

Run for fun, even dat gevoel van onbeperkte vrijheid in de hondenspeeltuin

Bijzonder is het juist voor die honden, en voor hun baasjes natuurlijk niet minder, dat hun honden voor het eerst bij ons echt een keer helemaal los kunnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Galgo's en sommige jachthonden. Geen lijn waar ze aan vast zitten, maar even gevoel van een bijna onbeperkte vrijheid op onze omheinde speelweide om echt een keer te mogen rennen.


Ook de baasjes kunnen gezellig bij elkaar zitten

Voor de baasjes is er in de speelweide een grote grillhut  met een grote stamtafel en comfortabele stoelen.. Hier kun je heerlijk relaxen terwijl de honden zich vermaken in de speelweide. Want hoe lekker is dat om een dagje in te plannen en niks te hoeven, en toch je honden alle ruimte hebben om toch hun energie kwijt te kunnen. Ook is er de mogelijkheid om hier te gaan BBQ-en

Ook hondenmensen hebben hun eigen wensen

Ook wij zijn ons bewust dat niet alle honden met elkaar kunnen of dit juist onder begeleiding wel gaat. Daarom zijn alle gedeeltes zo gemaakt dat je het van elkaar af kunt schermen zodat de honden niet gelijk bij elkaar zijn of hoeven. Zo ook kunnen natuurlijk onderling afspraken gemaakt worden, wanneer je alleen gebruik wilt maken van de speelweide. Bijvoorbeeld als je een echt roedeltje bij elkaar hebt, of gewoon even lekker bezig wilt zijn met je eigen honden. Immers, wij zijn allemaal hondenmensen bij elkaar en hebben begrip voor elkaars situatie.


Ontdek onze vakantiewoningen

Hondvriendelijke vakantiewoning in Duitsland
Vakantiewoning met omheinde tuin, meerdere honden welkom
Groepsaccommodatie met honden