Omheinde hondenspeelweide, 3000m2 speelplezier voor je viervoeters.

Wat een vakantie met meerdere honden op de Siriushoeve compleet maakt?  Dat is dan toch wel onze meer dan 3000m2 omheinde hondenspeelweide.  Dat is puur plezier voor jullie en je honden. Hier hebben jullie honden volop ruimte om samen met andere gasthonden te rennen en te spelen op een veilige en leuke speelomgeving. Of je hond nu het liefst achter een bal aan rent of graag met andere honden speelt, er is voor elke hond voldoende vermaak. 

Onze hondenspeelweide voor jou en je honden

🐾  Voor prive gebruik of met samen met andere gasthonden. 
🐾  Ruim 3000m2 grondstuk
🐾  1.50m ↕ omheind
🐾  Plonsvijver
🐾  Speelbrug met tunnel
🐾  Zandbak om te graven

 🐾 Overdekt paviljoen met BBQ

Lekker plonsen in de vijver

Voor de waterratten is er in onze speelweide een plonsvijver voor verkoeling of in te spartelen.  

Graven en spelen in het zand

Honden vinden het heerlijk om in het zand te spelen.  Voor hen is er dan ook een zandplaat waar ze in kunnen rollebollen. Ook mogen de honden hier gewoon in graven.

Hondenparcour voor groot en klein

Een speelbrug met tunnel, slalompaaltjes of springtoestellen. Als je wilt kan je bij ons een eigen parcour voor je honden uitzetten. Samen werken en actief bezig zijn geeft ook nog eens een extra goede verbinding met je honden

Ontspanning en gezelligheid voor de baasjes in onze Grillpaviljoen

In de hondenspeeltuin is onze grillpaviljoen, een geliefd trefpunt met andere gasten. Hier kun je gezellig zitten terwijl de honden aan het spelen zijn. Kopje koffie of drankje mee en ontspannen maar! Of  bij terugkomst na een heerlijk dagje uit de BBQ aan en nog even nagenieten van een geweldige dag.

Honden etiquette

Verschillende rassen, honden persoonlijkheden en de behoeften van mens en hond maakt een paar regels noodzakelijk

Hondenpoep Het is verplicht de hondenpoep op te ruimen. Een poepemmer en schepjes zijn aanwezig

Hondencontact Kijk voor je de hondenspeeltuin betreed of er andere honden zijn. Zoek eerst contact met de baasjes of je de honden samen laten spelen. Betreed de speelweide dus NOOIT ongevraagd als er al andere honden zijn. Lijn je hond af bij het betreden van de speelweide.

Privegebruik

Ben je liever alleen met je honden, draai dan het waarschuwingsbord ⛔️ om ter kennisgeving 

Graven Honden mogen alleen in het zand graven, niet in het gras of in de tuin. Andere gasten en honden kunnen letsel oplopen bij gaten.

Hondenspeeltjes Ruim hondenspeeltjes bij het verlaten van de hondenspeeltuin weer op. Dit voorkomt mogelijk conflicten bij honden die na jullie komen.

Bezoekers  Onze speelweide kan 1 tot 3 uurtjes per dag geboekt zijn door mensen uit onze regio. Dit wordt tijdig door ons bekend gemaakt. Bezoekers komen altijd buitenom, dus niet op het grondstuk van de vakantiewoningen.

Een speeluurtje boeken

Ben je niet te gast bij ons. Woon je of verblijf je in onze buurt en wil je graag een uurtje met je honden gebruik van onze hondenspeelweide maken? Stuur ons gerust een berichtje voor de mogelijkheden. Zeker weten dat wij een uurtje voor jullie vrij kunnen maken. 

 

Met de camper onderweg? Wij bieden naast onze speelweide ook twee camperplaatsen aan. 


Tijd om te ontspannen

Naast onze speelweide is het gehele grondstuk ingericht om samen met je honden te genieten van jullie vakantie. Alles is hondenproof  omheind zodat ook de baasjes heerlijk kunnen ontspannen, wetende dat jullie honden niet kunnen ontsnappen.