Natuur beleven

De Thülsfelder Tallsperre is een ca. 170ha groot stuwmeer omgeven door heide, zandvlakten en bos. De prachtige natuur nodigt je uit om heerlijke wandelingen te maken over de vele paden rondom dit meer.

Het Heseler Wald is knap 600ha groot en zalig om daar een wandeling met je honden te maken. Vlak naast de parkeerplaatsen is een meertje, de Silbersee. Perfect voor een picknick na je wandeling en om de honden dan even lekker te laten badderen.

Neuenburger Urwald ligt vlakbij Zetel zo'n 60km bij ons vandaan. Het is een omvangrijk bosgebied met eeuwenoude bomen welke sinds 1700 niet meer door mensen is gesnoeid en onderhouden. Je waant je dan ook bijna door de jungle. Bij de ingang van het oude bos is de parkeerplaats. Hier staat een prachtige houten boog met de inscriptie "zum Urwald". Hier begint je wandeling door de "jungle" en door andere delen van het Neuenburger-bos. Op een lengte van meer dan 14 km voert dit pad door het bos,...

Helaas, sneeuw kunnen we niet garanderen tijdens je vakantie want het is natuurlijk een prachtig gezicht. Graag laten we jullie meegenieten van de beelden. En mochten jullie in de winter geboekt hebben...we zullen voor jullie duimen dat er zo'n mooie witte deken ligt.