Winter op de Siriushoeve

Winter in Rhauderfehn
Onze straat, een prachtig winterplaatje!

Vanmorgen om 07.00 uur zijn we met de honden uit geweest. Een paar kleine vlokjes dwarrelden naar beneden, verder nog helemaal niets. Het begon steeds meer en meer te sneeuwen, uiteindelijk zo erg dat je bijna niks meer zag. Binnen twee uur tijd lag er dan ook al 10cm sneeuw. Dat geeft natuurlijke prachtige beelden, en....... sneeuwpret voor de honden. Hoewel ik toch wel twijfel of onze dog Nudar het allemaal wel zo geweldig vindt. Na 5 minuten hield ze het toch wel voor gezien om nog door de sneeuw heen te springen. Nee, dan toch maar liever in de partyhut gaan staan. Daar en tegen weet Fausto van geen ophouden, hij probeert Nudar en ons constant uit te dagen en zelf als een dolle door de sneeuw heen te springen. hij geniet nog las meeste van allemaal! Jammer dat er nu net dit weekend geen gasten zijn, dan had hij met andere honden kunnen spelen. Maar wellicht maandag, dan krijgen we weer gasten. Hopen maar dat de sneeuw er nog ligt!

 

 

De Siriushoeve gehuld in een deken van sneeuw

De omgeving van de Siriushoeve

Fausto en Nudar in de sneeuw