Greetsiel, een historische visserstadje

Greetsiel is een vissersstadje uit de 18e eeuw en is zeker een bezoekje waard. Een haven met garnalenkotters en prachtige historische huisjes en molens geven het stadje een yddilisch karakter. Vele winkeltjes nodigen je uit om heerlijk door de straatjes te slenteren en neer te strijken op een terrasje . Ook jullie honden zijn er graag gezien 

Wandelen in natuurgebied over de dijk

Als je door Greetsiel heen gelopen bent ga je richting natuurgebied Leyhörner Sieltief. Hier kun je heerlijk over de dijk lopen en ook is er een klein strandje

Speelweide voor je honden

Uiteraard hebben wij ook een speelweide, maar ook in Greetsiel is sinds 2023 een 6000m2 hondenspeelweide met agilitytoestellen. De speelweide ligt direkt aan het water en heeft een prachtig uitzicht over de haven. Is jouw hond sociaal naar andere honden, is het zeker een bezoekje waard. Let wel: Toegang is alleen met een geldige aansprakelijkheidsverzekering