Over de Siriushoeve

Ik ben ermee opgegroeid...met windhonden. Ik weet niet anders of mijn ouders hebben altijd Afghaanse windhonden gehad. Geen deuren open laten staan, een hoog omheinde tuin en buiten vooral aan de lijn houden! Onze vakanties werden er op aangepast en vaak op zoek naar plekken waar ze dan ook echt los konden. Dat is ook een reden geweest om ons grondstuk goed te omheinen om zo in het bijzondere windhonden en andere rassen onbezorgd los te laten lopen en spelen.

Vakantieplekken waar geen kinderen mogen komen stijgt nog steeds. Maar veelal worden honden ook geweerd. De Siriushoeve staat voor een vakantie zonder kinderen waar je juist welkom bent met je honden. Wij zijn geen kinderhaters, maar wij hebben deze keuze wel overwogen gemaakt gemaakt.
onze hondenspeeltuin.
Waarom een hondenspeeltuin zo geweldig is? Je kunt je honden hier heerlijk laten ravotten. Vooral honden die niet los kunnen, zoals bijvoorbeeld windhonden, kunnen hier heerlijk een sprintje trekken

Het roer om, wij vertrekken naar Duitsland.Want dan heb je je huis verkocht in Nederland en ben je ineens eigenaar van een oude fehnboerderij met een enorm grondstuk erbij. Klaas was gestopt met zijn klussenbedrijf om onze boerderij te verbouwen en ik hield mijn kapsalon in Nederland aan, om zo toch nog inkomen te hebben. Voor ons lag er een droom klaar wat werkelijkheid is geworden. Onze grootste uitdaging!