Vakantie met windhonden

Als je op vakantie met windhonden wil...

Ik weet het nog uit mijn kindertijd toen we met onze windhonden op vakantie gingen. Wij hadden een boot en legden vaak bij eilandjes aan. Daar onze honden absoluut water vermeden, was het mogelijk hun hier af en toe los te laten lopen.  Zo konden zij hun sprintje trekken en even alle energie er uitgooien. Een prachtig gezicht zoals zij aan het rennen waren. De snelheid, tenen die amper de grond raakten en de enorme wendbaarheid van hun. 

 

Toen wij onze Galgo hadden misten wij de ruimte waar hij even lekker kon rennen. Windhonden zijn zichtjagers en er hoeft maar iets in hun vizier te komen en ze zijn weg. Roepen heeft geen zin, want ze hebben maar een doel voor ogen: Hun prooi vangen!

Wij waren dan ook blij toen wij de omheining van onze speelweide in Duitsland gerealiseerd hadden.  Nu hadden wij zelf een groot omheind terrein naast de deur en gelijk een mooie aanvulling voor ons gastenverblijf.  Want hoe fijn is het, je honden eens zorgeloos los te kunnen laten spelen en rennen. Geen angst dat ze ergens achter aan gaan jagen of kunnen ontsnappen. 

Al door vele windhonden getest!

Een kleine impressie van windhonden bij ons op de Siriushoeve. Inmiddels al door meer dan 100 windhonden getest en goed bevonden.

Natuurlijk ook voor andere hondenrassen een feestje

Uiteraard is onze speelweide voor elke hond een feestje ongeacht welk ras. Of ze nu wel los kunnen of niet, groot of klein, ongeacht ras. In onze speelweide kunnen jullie de honden naar hartenlust spelen en rennen laten. Eventueel samen trainen op "terugroep e/o volgen" om zo vertrouwen in je hond te krijgen.  Onze hondenspeelweide is een geweldige aanvulling voor een vakantie met je honden.