onze hondenspeeltuin.

Honden vakantie op de Siriushoeve

Wat een vakantie met de honden op de Siriushoeve extra bijzonder maakt?

Dat is dan toch wel de 3000m2 omheinde hondenspeeltuin die wij hebben. Hier hebben de honden volop ruimte om te spelen en te rennen zonder te ontsnappen. Een zandbak waar ze in mogen graven, een zwemvijver om de poten te koelen maar ook agility toestellen staan ter beschikking. Natuurlijk hebben wij ook aan de baasjes gedacht. Er staat een grote partyhut met stamtafel waar je gezellig met elkaar kunt zitten terwijl de honden met elkaar aan het ravotten zijn. Maar ook een BBQ-avond wordt vaak door de gasten georganiseerd. Als dat geen hondenvakantie is!

Hondenspeelweide

Honden kunnen even helemaal los

Bijzonder is het juist voor die honden, en voor hun baasjes natuurlijk niet minder, dat hun honden voor het eerst bij ons echt een keer helemaal los kunnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Galgo's en sommige jachthonden. Geen lijn waar ze aan vast zitten, maar even gevoel van een bijna onbeperkte vrijheid op onze omheinde speelweide om echt een keer te mogen rennen.

 

Ook wij zijn ons bewust datniet alle honden met elkaar kunnen of dit juist onder begeleiding wel gaat. Daarom zijn alle gedeeltes zo gemaakt dat je het van elkaar af kunt schermen zodat de honden niet gelijk bij elkaar zijn of hoeven. Of als honden even een "time out" willen houden op hun eigen stukje omheind terras.

 

Zo ook kunnen natuurlijk onderling afspraken gemaakt worden, wanneer je alleen gebruik wilt maken van de speelweide. Bijvoorbeeld als je een echt roedeltje bij elkaar hebt, of gewoon even lekker bezig wilt zijn met je eigen honden. Immers, wij zijn allemaal hondenmensen bij elkaar en hebben begrip voor elkaars situatie.

Vakantie met windhonden