Volg ons op INSTAGRAM

Volg jij ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij daar namelijk ook te vinden. Jij kunt ons volgen via @Siriushoeve en wanneer jij jouw foto´s tagt met #Siriushoeve of #hondenwelkom dan weet je zeker dat wij jouw foto´s zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk foto´s van onze trouwe volgers te zien.

Hondenvakantie en meer.....

Volg jij ons, dan krijg jij als eerste de leukste foto´s van de honden bij ons op vakantie. Maar volg ons ook om een kijkje te nemen achter de schermen, bekijk foto´s uit onze omgeving. Wij streven er naar zo veel mogelijk foto´s met je te delen. En kom je bij ons op vakantie? Wie weet, staat jou hond er ook bij!!!

Zo zullen wij je voorzien van foto´s van onder andere mooie sfeerbeelden bij ons op de Siriushoeve en zijn omgeving, Maar ook zullen wij je leuke uittips geven.

Wil jij van deze leuke dingen op de hoogte blijven? Volg ons snel, want dat wil je toch niet missen? Je kunt ons vinden op Instagram via @Siriushoeve

hondenvakantie op instagram