Aanbiedingen en arrangementen

Xxl-weekend op de Siriushoeve

Op 21 mei is het hemelvaart. Voor de meesten een vrije dag , waarna ook vrijdags een snipperdag opgenomen wordt. Heerlijk een extra lang weekend! En waarom er dan niet even lekker tussenuit.  Als je dit weekend bij ons boekt verblijf je een nacht gratis.

Je komt dan aan op donderdag en vertrekt op maandag en dit gewoon voor de weekendprijs!  

Het hemelvaartweekend is Sirius 1 nog beschikbaar.  Voor 2 personen is dit €320,- inclusief eindschoonmaak.  Uiteraard verblijven je honden altijd gratis.   

Italiaanse windhondentreffen 2020  (geen kaarten meer beschikbaar)

Op zaterdag 1 mei 2020 hebben wij alweer de vierde Italiaanse windhondentreffen op de Siriushoeve. Graag nodigen wij baasjes met Italiaanse Windhonden uit om elkaar tussen 14.00 en 17.00 uur uit om elkaar te treffen op ons terrein. Kom je van ver, dan kun je uiteraard dit weekend in een van onze vakantiewoningen verblijven. Omdat wij maar drie woningen hebben informeren wij je graag voor andere overnachtingsmogelijkheden in onze omgeving. Meld je tijdig aan want er is maar beperkt plaats.

  • Kaarten €10,-
  • BBQ 

Op de hoogte blijven

Wil je graag op de hoogte blijven van onze arrangementen e/o aanbiedingen? Je kunt dan onze facebookpagina volgen of onze website in de gaten houden. Een mail van ons ontvangen kan ook. Laat je dan wel je emailadres voor ons achter?