Winterhondenland, samen met de honden heerlijk relaxen op de Siriushoeve.

Mooie wandelingen maken, frisse lucht tanken. Warme chocolade, een boek lezen, samen eten. Even heerlijk ontspannen en weer energie opdoen. Waar kan dat beter dan op de Siriushoeve. Er een paar dagen samen met de honden er op uit!

Hoe lekker is het om 's morgens de deuren open te doen en de honden naar buiten zien te rennen. Geen lijn die je eerst om moet doen en volop ruimte voor hen om even lekker te spelen en te stoeien. Met zelf een kop koffie in de hand genieten van de rust en de stilte die er heerst. Eindelijk even een paar dagen helemaal niks moeten en hoeven. Je vakantie op de Siriushoeve is begonnen!Boek nu extra voordelig een paar dagen op de Siriushoeve zonder vaste aankomst of vertrekdag!

Prijzen per nacht.

  • Sirius 1  €55,- per nacht *
  • Sirius 3  €45,- per nacht*

Prijzen zijn tot en met 2 personen en inclusief gas, water en stroom. Voor extra personen rekenen wij €10,50 per nacht  en voor  de eindschoonmaak €50,-

 

*Aanbieding  geldig t/m 28 februari en bij een reservering van minimaal 3 nachten en bij een verblijf in de maand januari.


Blijf altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen of lastminutes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang zo onze actuele aanbiedingen.