Met hondenvereniging, vrienden of familie naar de Siriushoeve? Ook te boeken als groepsaccommodatie met hond.

De Siriushoeve verleent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie met hond tot 14 personen en 16 honden. Je huurt dan alle drie de vakantiewoningen, lekker genieten van de rust en de natuur. Gezellig BBQ-en aan de grote tafel in onze grillhut, mooie wandelingen maken in de omgeving. De honden kunnen heerlijk vrij rondlopen in onze 2000m2 omheinde tuin. Gebruik van onze 3000m2 omheinde speelweide/trainingsveld met hondenzwemvijver. Ook is er op de speelweide een partyhut met BBQ. Hier kun je gezellig bij elkaar zitten, terwijl de honden lekker aan het rennen en spelen zijn. Natuurlijk staan ook de kennels tot de beschikking, voor als je met een grote roedel komt, of wanneer honden thuis ook buiten verblijven. 

Binnenkort nieuw op de Siriushoeve

Wij zijn druk bezig met verbouwen. In ons bijgebouw creeren wij een gezellige recreatieruimte waar groepen gezellig met elkaar kunnen zitten. Zodra dit gereed is zullen wij uiteraard foto's plaatsen. Je kan ons in ieder gaval al wel volgen op Facebook om op de hoogte te blijven.

Het reserveren van een groepsaccomodatie

Voor het reserveren van een groepsaccommodatie, adviseren wij dit ruim van te voren te boeken. Immers je huurt hierbij alle drie de vakantiewoningen, en deze zullen dan de aangegeven periode vrij moeten zijn.

 

Uiteraard mag je ook een aanvraag indienen welke periodes nog beschikbaar zijn voor groepen. Wij kunnen in een oogopslag kijken wanneer dit kan.  Zo kunnen wij de opties doorgeven en jullie navragen of iedereen in dezelfde  kan. 

 

 

Sirius 1 bied voldoende ruimte om met meerdere personen te zitten. Ook kan er een extra eettafel bijgezet worden, zodat je ook daar gezellig met elkaar kunt eten.

Groepsprijzen voor groepen van 10-14 personen en de honden.

  • Wij vragen bij het reserveren van een groepsaccommodatie een borg van €200,- Deze wordt weer terug gestort indien er geen schades zijn en alles naar behoren wordt achtergelaten.
  • Komen jullie met minder dan 10 personen doen wij graag een vrijblijvende prijsopgaaf


Boek een groepsaccomodatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Unieke groepsaccomodatie met honden
Bassumer Hundetreff een weekendje met de honden op de Siriushoeve