Met hondenvereniging, vriendengroep of familie naar de Siriushoeve?

De Siriushoeve verleent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie tot 14 personen en 16 honden. Je huurt dan alle drie de vakantiewoningen, lekker genieten van de rust en de natuur. Gezellig BBQ-en aan de grote tafel in onze grillhut, mooie wandelingen maken in de omgeving. De honden kunnen heerlijk vrij rondlopen in onze 2000m2 omheinde tuin. Gebruik van onze 3000m2 omheinde speelweide/trainingsveld met hondenzwemvijver. Ook is er op de speelweide een partyhut met BBQ. Hier kun je gezellig bij elkaar zitten, terwijl de honden lekker aan het rennen en spelen zijn. Natuurlijk staan ook de kennels tot de beschikking, voor als je met een grote roedel komt, of wanneer honden thuis ook buiten verblijven.

 

Voor het reserveren van een groepsaccomadatie, adviseren wij dit ruim van te voren te boeken. Immers je huurt hierbij alle drie de vakantiewoningen, en deze zullen dan de aangegeven periode vrij moeten zijn.

 

Sirius 1 bied voldoende ruimte om met meerdere personen te zitten. Ook kan er een extra eettafel bijgezet worden, zodat je ook daar gezellig met elkaar kunt eten

 

Groepsaccommodatie 10-14 personen

  • Wij vragen bij het reserveren van een groepsaccommodatie een borg van €200,- Deze wordt weer terug gestort indien er geen schades zijn en alles naar behoren wordt achtergelaten.
  • Komen jullie met minder dan 10 personen doen wij graag een vrijblijvende prijsopgaaf


Boek een groepsaccomodatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Unieke groepsaccomodatie met honden
Bassumer Hundetreff een weekendje met de honden op de Siriushoeve