Deze zomer zal je verblijf op de Siriushoeve iets anders zijn

Vanaf 11 mei mogen wij onze vakantiewoningen binnen Duitsland weer verhuren en vanaf 15 juni ook weer buiten van Duitsland.Dit uiteraard onder de in Niedersachsen geldende maatregelen.  Naast onze genomen hygiene maatregelen geldt op dit moment nog steeds dat er maximaal aan twee huishoudens per woning verhuurd mag worden.

 

In onze deelstaat Niedersachsen zijn:

Restaurantjes, musea en parken geopend. Bezoek is alleen mogelijk na reservering

Mondkapjes zijn in winkels verplicht. 

In Niedersachsen geldt een afstand houden van 1.5 meter.

 

Aankomst op de Siriushoeve

Graag ontvangen wij jullie bij ons op de  Siriushoeve. Ditmaal een warm onthaal met gepaste afstand. Wij zullen jullie wegwijs maken op de Siriushoeve en jullie begeleiden naar de woning. Dit keer gaan wij niet mee naar binnen. Bij vragen kun je ons een berichtje sturen per whatsapp of een sms-je.  Maar tref je ons buiten, mag het natuurlijk ook op de 1,5 meter afstand.

 

Veiligheidsregels op de Siriushoeve

Buiten op ons terrein ben je verplicht, buiten je eigen reisgenoten, 1,5 meter afstand van elkaar te houden.  Het buitenterrein is 6000m2 groot en er zijn diverse zitjes waar je op voldoende afstand van elkaar zit.

 

Wij hebben de speeltjes voor de honden weggehaald. Deze indien gewenst van huis mee te nemen. Je zorgt ervoor dat de speeltjes na gebruik weer opgeruimd worden. Dus niet achterlaten in de gemeenschappelijke tuinen of speelweide.

 

In de grillpaviljoen op de speelweide staat desinfectiemiddel voor je handen. Wij verzoeken bij komst op de speelweide eerst je handen te desinfecteren.

 

De boekenkast die altijd vol stond met boeken, tijdschriften en DVD's zijn weggehaald. Zeker weten dat je thuis ook nog wel hebt liggen.  Hoe lief ook bedoeld  om je boeken en tijdschriften voor de volgende gasten te laten liggen,  deze keer even niet.

 

Handdoeken voor je honden liggen er nog wel. Deze kun je na gebruik in de wasmand met vuilniszak deponeren. Wij zullen  een paar keer per dag de gebruikte handdoeken weghalen.

 

Voor honden gelden geen afstandsregels, zij mogen gewoon lekker met elkaar spelen en ravotten.  

 

Schoonmaak van de vakantiewoningen

Schoonmaken is onze passie (grapje) Wij zullen nu nog meer zorg en aandacht besteden aan het schoonmaken.

 • Wij dragen wegwerphandschoenen
 • Tijdens het schoonmaken raken wij ons gezicht niet aan

Zo maken wij de vakantiewoningen weer schoon:

Alle ruimtes van de vakantiewoning worden gelucht voor het schoonmaken. Er wordt eerst schoongemaakt en pas daarna ontsmet. 

 

 • Het desinfecteren van   

  – handgrepen en deurklinken,

  – keukenapparatuur,

  – lichtschakelaars,

  – thermostaten,

  – leuningen,

  – kranen,

   – afstandsbediening en andere apparaten met knopjes

 • Hiervoor gebruiken wij een anti bacteriële hygiëne reiniger. 
 • Al het bed- en badlinnen wordt op 60 graden gewassen
 • Er staat in iedere woning handzeep

Een goed gevoel gekregen om tijdens corona bij ons te verblijven?  Bekijk dan onze vakantiewoningen >>>

Als je nog vragen hebt

Heb je nog vragen over een verblijf op de Siriushoeve in coronatijden? Neem gerust contact met ons op, wij staan jullie graag te woord.