Al eens aan een time out in de wintermaanden gedacht?

 

Hebben jullie dat nu ook? Dat januari, februari en maart  een beetje "saai" zijn. De feestdagen zijn voorbij, de kerstspullen staan weer op zolder en niks meer om naar uit te kijken. Eigenlijk kijk je wel weer uit naar het voorjaar. Voor de zomer ben je al vakantieplannen aan het maken, maar dat alles duurt nog zo lang! Doorbreek deze maanden eens met een korte time out. Een paar nachtjes er tussen uit op dagen wanneer je dat het beste past

 

Zelf gaan wij deze periode  er ook vaak een of twee nachtjes tussenuit. Een korte time-out! Omdat we dan nog net een paar dagen vrij hebben. Even in een andere omgeving zijn, lekker weg en de boel de boel laten. Wandelen met de honden, lekker eten en 's avonds luieren op de bank. Filmpje, wijntje vul maar in. Heerlijk zo' 'n time out, het gevoel of je een week bent weggeweest. Het geeft energie en je hebt echt even iets om naar uit te kijken.

 

Stel je voor, al is het maar een paar nachtjes! 's Morgens met je honden zonder lijn, zo naar buiten te kunnen lopen. De hond(en) lekker aan het spelen en ravotten in de wei. Je moet lachen om hun gekke sprongen, zo ken je ze niet.  Genietend van de stilte, in de verte zie je een paar reeën staan. Je haalt diep adem, het is koud. Het deert je niet. Deze kou voelt anders, gezonder. Het geeft energie. De honden worden moe. Tijd om naar binnen te gaan. Oké dan, nog een keer de bal weggooien. Dan naar binnen, daar is het warm. De honden een koekje en jullie koffie. Een mooie dag is begonnen. Niks moet, niksen mag!

Boek een nachtje weg (of langer)

Ben jij ook toe aan een time-out in het nieuwe jaar ? Wil jij ook iets hebben om in het begin van het nieuwe jaar naar uit te kijken? Boek dan een nachtje weg of meer. Wij geven jou nu die mogelijkheid om in de maanden januari, februari en maart per nacht te boeken. Dus geen vaste aankomst- en vertrekdagen.  Er even lekker tussenuit wanneer jou dat past!

Sirius 1 per nacht

Zes persoonsvakantiewoning met slaapkamer beneden. Maximaal 8 honden welkom en verblijven gratis

Per nacht €75,-* incl. beddengoed, gas, water en licht

Eindschoonmaak  €50,-

* Op basis van 2 personen. Extra personen betalen €11,50 per nacht

Sirius 3 per nacht

Vier persoonsvakantiewoning

Maximaal 4 honden welkom en verblijven gratis

Per nacht €60,-* incl. beddengoed, gas, water en licht

Eindschoonmaak €50,-

*Op basis van 2 personen. Extra personen betalen €11,50 per nacht