Beleef een hondenvakantie op ons 7000m2 compleet omheind grondstuk

Ons grondstuk is compleet omheind en ingericht voor een ontspannen vakantie met de honden. Naast je eigen terras met veel privacy, zijn ook onze (snuffel)tuinen en grote hondenspeelweide omheind. Toch is alles zo ingericht dat gedeeltes door poorten en hekken van elkaar gescheiden zijn. Jullie honden kunnen en mogen dan ook op ons grondstuk overal loslopen. 

Genieten van de stilte en tot rust komen in onze hoog omheinde tuin met veel groen.

Vanaf het terras kom je in de  grote omheinde (1.80 hoog) tuin welke veel zon-en schaduwplekken biedt. Je kunt de honden hier met een gerust hart laten rond snuffelen  zonder dat ze de mogelijkheid hebben te ontsnappen. In de gezamenlijke omheinde tuinen kun je heerlijk relaxen, maar ook zijn er gezellige zithoekjes ingericht zoals een beachhut en grillhut waar je eventueel gezellig met de andere gasten kunt zitten. 

Gezellig met andere gasten een kaartje leggen of een drankje drinken in onze partyraum

Natuurlijk hebben wij ook aan de baasjes gedacht, er zijn tenslotte al vele leuke contacten gelegd op de Siriushoeve. Gezellig samen een spelletje doen of drankje drinken kan in onze partyraum. Of net een BBQ georganiseerd en het weer  zit niet mee? Onze partyraum komt uit op een overdekt terras waar ook een BBQ staat. Zo kan iedereen toch nog droog en er warm bijzitten. Ook is onze partyraum geschikt voor groepen. Zij kunnen hier samen ontbijten of eten.

Grote omheinde hondenspeelweide, 3000m2 speelplezier voor je viervoeters

Op onze 3000m2 omheinde (1.60 hoog) speelweide kunnen de honden spelen en rennen zonder einde om dan hun poten te koelen in de hondenzwemvijver. Graven mogen ze bij ons in de zandbult. Ook mag je gebruik maken van onze agility toestellen .